Slutbesiktning

Idag så har vi haft slutbesiktning på huset. Det var inga jättestora åtgärdspunkter men alla småsaker fyllde nog en A4 sida. Snickaren som var med samtidigt ordnade det mesta på en gång men några punkter blir åtgärdare nästa gång han kommer. Sen så skulle snickarna åtgärda några av det som kom upp. Det mesta handlade om trasiga paneler (fraktskador), sprickor i våtrumstapet/matta, buckla i hängränna, felvända stolpar, trasiga ute armaturer, fönster/dörrar tröga osv. Några bilder från hur det börjar se ut i huset.

   

I morgon så börjar vi med övervåningen. Det vi funderat på är om vi ska isolera med isoleringsplattor eller sprutisolera. Just nu lutar det åt att vi isolerar med plattor. Det tar någon extra dag eftersom det blir en hel del tillskärning av isoleringen. Vi får se. Först ska killarna börja med att göra luftspalten.

Till Daniel som ställde frågan ang. kostnad för att bygga så kommer slut summan inkl inredning av övervåning och garage (dessa gör vi själva) samt inkl alla avgifter såsom tomtpris, elanslutning,vvs, grävning m m. Med allt så ligger priset på ca 2 - 2,2 miljoner för oss. Lämna gärna mailadressen om du vill veta mera;-)  Jag kommer lägga ut på bloggen produktionskostnad och den faktiska kostnaden men det dröjer ett tag till innan jag gör det. Jag svarar gärna på de funderingar du har.

Kommentarer
Postat av: Helena

Vad skönt att det gick riktigt bra.

Lycka till med ert fina hus.

Ha det.

Kram Helena

2009-03-19 @ 22:13:53
Postat av: Daniel

Hej igen!



Tack för uppgifterna förståd att det var åt den summan det barkade. Om du vill får du gärna speca kostnaderna för de olika delarna av bygget! Här är min mail:



[email protected]



(trodde den syntes för bloggägaren när man skrev kommentar =)



/Daniel

2009-03-20 @ 14:40:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0